• Ново
Ултразвукова Cleaner - DYNVIM 15L Ултразвукова за Пречистване на Въглехидрати, Чист Звук, Ултразвук Пистолет, Лабораторен Инструмент, Карбуратор, Маслен филтър, под Наем, М?

Ултразвукова Cleaner - DYNVIM 15L Ултразвукова за Пречистване на Въглехидрати, Чист Звук, Ултразвук Пистолет, Лабораторен

Buyers rating:
BGN 2.33

Брой продукти

Температурен обхват отопление от 32 ~ 176 ° F / 0 ~ 80 ° C за обезмасляване и депарафинизации с функция smart memory : ултразвукова пералня може да се загрее за да се намали адгезионной здравина масло и восък, която подобрява ефекта на почистване с ултразвук; особено зададената температура може да запоминаться устройство, дори и след спиране на тока, ако тя не е паднала ръчно.Четвърто, създаване на свободно време от 1 до 99 минути. На второ място, той може да очисти различни метални детайли, като хонорар, велосипедна верига, зъбни колела, части за часовници, фрезови глави с ЦПУ и т. На пето място, диапазон на отопление 32 ~ 176 ° F / 0 ~ 80 ° C за обезмасляване и премахване на парафин.Тъй като цифрови ултразвукови пречистватели имат машина за висока точност цифров контролер.

Подробности

Те също купуват с този продукт

1бр Нов MGPM63-270 MGPM63-270
  • Ново
Оценки на купувача:

1бр Нов MGPM63-270 MGPM63-270

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 325.35