• Ново
Фина пудра на Прах За обмакивания Канелено-кафяви на цвят на Кафе, която Не изисква Настройка на Фара, Прах За обмакивания Нокти, ефект на гел-лак, Плоска и гладка по?

Фина пудра на Прах За обмакивания Канелено-кафяви на цвят на Кафе, която Не изисква Настройка на Фара, Прах За обмакивания

Buyers rating:
BGN 4.26

Брой продукти

По-бързо, по-лесно. Не се изисква ярка слънчева светлина;.Лесно нанасяне;.Лек и издръжлив, което е достатъчно за цели две седмици, при правилно изпълнение на маникюр.Трае по-дълго, отколкото Гелевый маникюр;. Накисват за 10 минути в ацетон;.Ефект : Красива кабинковия лак за нокти с ефект на покритието на гел-лак за нокти, който изглежда и се усеща много по-естествено;.Здрави, които Стават по-силни и натуральнее нокти. [Премиум качество на материалите и] : ултра Тънък потопяема прах, с който лесно се работи с submergible течности, такива като основа, топ и активатор.Нанася Се Гладко, Без Линии, Мехурчета Или На Вълни. [Лесна за употреба за начинаещи] : получава се красиво и ровненько, без елементарно, само за две обмакивания (2 слоя). За създаване на Безупречен външен вид.Можете лесно да получите гладък завършек с Пълно и равномерно покритие.Добър начин да Спестите Пари От Посещение на маникюрных салони. [Ноктите да изглеждат естествени] : Красиви цветове, които ви позволяват да създавате красота с помощта на прости цветове. е неутрален цвят, Без мехурчета въздух или пудрового покритие. [Нанася два пъти и лесно се отмиват] : се запазва в продължение на 2-3 седмици, Благодарение на точните етапи на обработка на ноктите при потапяне и подготовката на покритие за ноктите, като премахване на кожичките и мазнини, преди да се гмурнете.Лесно се отмиват подложка за премахване на лака от ноктите. [Здрави и ефективни] : 1) За втвърдяване няма нужда от лампа за нокти, която може да се избегне потъмняване на кожата.Това е по-бърз начин за Боядисване на ноктите. 2) Използвайте Това е За укрепване на естествени нокти, за да те е спрял, за да отлепите и да се счупят. 3) Липса на мирис. 4) Удобно, с леко тегло и не комковатый.Искате да рисува ноктите си, но твърде загрижени за здравето на своите нокти.Защо не опитате Прахове за потапяне?Вместо да използва УЛТРАВИОЛЕТОВИ лъчи, за определяне на лак, Цвета се получава чрез Пигментирана на прах.Между основата, слоеве и Лепило напускате Ноктите си в Малък буркан на избрания от Вас цвят. 1 : Придайте форма ногтю с помощта на пилочки. 2 : Подпилите повърхността на нокътя. 3 : Почистете от прах след подаване на заявката.Стъпка : . 1 : Нанесете основа. 2 : Първи слой прах за обмакивания. 3 : Нанесете втория слой на основата. 4 : Втори слой макающего прах. 5 : Нанесете активатор. 6 : Подпилите повърхността на нокътя, за да се получи чист и гладка повърхност на нокътя. 7 : Нанесете отгоре и го оставете да изсъхне по естествен път. 8 : Идеален ярък ефект на ноктите.

Подробности

Те също купуват с този продукт