• Ново
JOSDIOX #3 Бяла светкавица дължина на Парцела 10 ярда в непрекъснат найлонов макарата с 20pcs Плъзгачи за застежек-мълния и 30шт упорами за застежек-етикети за шивашки тапи?

JOSDIOX 3 Бяла светкавица дължина на Парцела 10 ярда в непрекъснат найлонов макарата с 20pcs Плъзгачи за застежек-мълния

Buyers rating:
BGN 3.33

Брой продукти

★ Комплект за ремонт цип размер на 3 # бели дълги ципове от найлон макара 10 ярда за шиене. ★ Найлонова ролка с цип с дължина 10 ярда + 20 бр размер на цип 3, неблокирующаяся сребриста с цип, както и 20 броя горни с цип + 10 бр долни с цип за подарък. ★ Ширина на лентата с цип е около 1.02 инча (26 мм) след застегивания, ширина на барабана с цип е около 0,16 инча (4 мм). ★ Мълния в двора широко се използва за шиене на тапицерия на мебели или дрехи, чанти, калъфи, рокли, поли, защитни чанти за съхранение на покрива възглавница, калъфи за възглавници, възглавници, на задната седалка, портновских занаяти собствените си ръце, чанти и т.н. ★ Моля, обърнете внимание : вие трябва да настроите плъзгача цип, цип спира себе си, тя е лесна за употреба, но за нови потребители, моля, бъдете търпеливи при инсталиране, уверете се, че сте нарязани края на цип точно и внимателно, след това ще можете да инсталирате много бързо.Практика прави перфектни !. ★ Комплект за ремонт цип размер на 3 # бели дълги ципове от найлон макара 10 ярда за шиене. ★ Найлонова ролка с цип с дължина 10 ярда + 20 бр размер на цип 3, неблокирующаяся сребриста с цип, както и 20 броя горни с цип + 10 бр долни с цип за подарък. ★ Ширина на лентата с цип е около 1.02 инча (26 мм) след застегивания, ширина на барабана с цип е около 0,16 инча (4 мм). ★ Мълния в двора широко се използва за шиене на тапицерия на мебели или дрехи, чанти, калъфи, рокли, поли, защитни чанти за съхранение на покрива възглавница, калъфи за възглавници, възглавници, на задната седалка, портновских занаяти собствените си ръце, чанти и т.н. ★ Моля, обърнете внимание : вие трябва да настроите плъзгача цип, цип спира себе си, тя е лесна за употреба, но за нови потребители, моля, бъдете търпеливи при инсталиране, уверете се, че сте нарязани края на цип точно и внимателно, след това ще можете да инсталирате много бързо.Практика прави перфектни!.бяла мълния 10 ярда # 3д-на бойниците застежек-мълния ули шофьори са изработени от найлон нишки и ленти от полиестер, плъзгачи за застежек-мълния и жаден за застежек-светкавиците са практични и дълготрайни.Пратката включва в себе си 10 ярда бяла мълния (метчик с найлонови зъби), 20 парчета плъзгачи за цип и закопчалка-цип, 10 бр горните спирка с цип + 20 бр долните спирка на мълния в подарък, когато те ще ви трябват. Настройка на плъзгача 1. Подгответе метчик с цип 2. Намалете метчик от една страна с около 1/5 инча 3. Поставете метчик с цип с по-дългата страна на плъзгача на ципа 4. Поставете метчик с цип с по-късата страна на плъзгача на ципа 5. Една ръка задръжте метчик с цип, а другият плъзнете гребец надолу 6. Законченная инсталиране Ако това е вашата първа инсталация, бъдете търпеливи и практика няколко пъти Моля, обърнете внимание на Малките детайли, моля, дръжте ги далеч от деца .

Подробности

Те също купуват с този продукт