• Ново
Скъпоценни камъни за лице-6 групи, Наклеивающиеся на Кристали, Стикери за лице -Самозалепващи Кристали, Стикери със Скъпоценни Камъни, Грим за Очите, Лицето, Тялото,

Скъпоценни камъни за лице-6 групи, Наклеивающиеся на Кристали, Стикери за лице -Самозалепващи Кристали, Стикери

Buyers rating:
BGN 3.00

Брой продукти

【НЕОБИЧАЙНИ МОДЕЛИ】 Вие ще получите 6 ръчно рисувани маски със скъпоценни камъни и 10 г обемен блясък. 6 дизайнерски оформления face jewels - атрактивен дизайн оформление на лицето, красиви декоративни кристали.Можете да самозалепващи скъпоценни камъни, копие на присъстващите рисунки или да създадете свой собствен.Всеки оформление предлага достатъчно запас от скъпоценни камъни, различни форми и ярките цветове, така че да можете да добавяте отделни камъни, като акцент или да ги използвате поотделно.
ШИРОКО разпространени стикери с пайети от скъпоценни камъни са подходящи за деца и възрастни. 【Искрящ блясък】 Такъв красив и забавен в чорап, идеален за фестивали, концерти, рейвов, партита, клубове, cosplay, костюми и ярък грим gem / euphoria, Хелоуин и т.н.
ШИРОКО РАЗПРОСТРАНЕНИТЕ ИГРАЧКИ бижута за тяло са абсолютно сногсшибательны!Разнообразие от цветове, дизайни и форми, допълнителни наклеивающиеся кристали правят невъзможно да се намери облекло, към което те не са подходящи!Тук е достатъчно цветя, за да добавите малко стафиди във вашия всекидневен имидж, както и изкушения за забавни вечери. 【Сигурни И лесни за употреба】 Блестящи стикери са изработени от висококачествен акрил и смола, които са безопасни за нанасяне върху лицето и тялото.Стикери могат добре приклеиваться, докато вие не ги махнали, но първо кожата трябва да е наистина чиста и суха, след това се поставя стикер там, където сте я миете, и тя ще остане за целия ден.Бихте могли дори малко да плуват в тях.Достатъчно за еднократна употреба, а на обратната страна на апарата на стикери има препоръки за повторно нанасяне, ако желаете да ги използвате отново. 【ОГРОМЕН ИЗБОР И СЪВМЕСТНО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 Красив комплект, достатъчно лъскав, за да привлече внимание!
Този комплект ви предоставя много възможности за избор, и на вас все още има нещо за споделяне с приятели или съседи на фестивала.Всеки комплект е опакован поотделно (идеален за споделяне!), и всички скъпоценни камъни блясък.Привлекателен дизайн, което го прави много подходящ вариант за подарък.Идеален за феите и русалките и всички останали, които просто искат да свети!Лепило добре се нанася върху чиста суха кожа и не предизвиква раздразнения. 【СЪВЕТИ】1. Поради различни монитори на всеки компютър изображения и обекти ще бъдат малко по-различно.
2. Ние гарантираме, че можете да се върнете или да го замените по всяко време.Ние се радваме, когато споделете, ако сте доволни.
3. Ако използвате грим, моля, първо, нанесете върху лицето скъпоценни камъни, и след това украсете около тях.Грим понякога пречи на нанасяне, и не сте успели да го използвате многократно.

Подробности

Те също купуват с този продукт