• Ново
Почините счупени пудреницы за 10 секунди - Никога повече не използвайте мръсни счупени пудреницами, руж или бронзатором! Претоварени Прах за грим!

Почините счупени пудреницы за 10 секунди - Никога повече не използвайте мръсни счупени пудреницами, руж или бронзатором!

Buyers rating:
BGN 15.99

Брой продукти

Специален контейнер за грим, който преобразува и държи счупена компактна захар, хайлайтер, бронзант и руж.Лесен за използване - Превръща разбития пудровый грим в ронлива захар по-малко от 10 секунди.Едно решение, което е преносимо и достатъчно малък, за да се побере в повечето косметичек или портмонета.За многократна употреба - могат да се мият с вода и сапун.Лесно и по-бързо, отколкото ремонт на грим и заключване комплекти за грим. 1. Обърнете Powder Presto с главата надолу, отворете долната прозрачна пластмасова част (кликнете) и се изсипва рассыпанный на прах, на сито (не пересыпайте / на прах трябва да покрива само перфорированную област сита). 2. Задайте съобщение на място и плътно поставете в основния блок.Това продавливает счукан на прах през сито и го превръща в ронлива прах. 3. Ако част от рассыпавшегося прах не минава през сито, отворете съобщение на половин оборот, два пъти докоснете и плътно поставете на място. 4. Обърнете прах Presto дясната страна нагоре и отворете капака и просеиватель.Леко се поръсва ронлива захар в капака и нанесете ронлива захар пискюл.

Подробности

Те също купуват с този продукт